גולאש בשמן זית ודבש
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לגולאש בשמן זית ודבש ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 ק''ג גולאש בשר שריר טרי (מס' 8) חתוך לקוביות
- 3 כפות שמן זית (יד מרדכי)
- 2 כפות דבש (יד מרדכי)
- 1 כף פפריקה
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 4-5 כפות סויה (לפי הטעם)
- 8 שיני שום פרוסות
- 8 גבעולים קצוצים מכל הירק: שמיר, נענע, פטרוזילה, כוסברה
- 1/2 כוס מים
- חבילה שעועית ירוקה שלמה (סנפרוסט) בסוף הבישול בשלב הסופי לא עם הבשר!
אופן ההכנה
יש להשחים את הבשר עם השמן, להוסיף את הפפריקה, אבקת מרק, דבש, סויה, שום, כל הירק,
מים ולערבב היטב שהבשר יכוסה בכל הטעמים ולבשל כ- 1/2 שעה בסיר לחץ מזמן הרתיחה.
לאחר בישול הבשר יש להעבירו לסיר מתאים שיכיל גם את כל המצרכים ולפזר מעל את השעועית השלמה .
יש לטעום ולשפר הטעמים אם צריך, לבשל עוד כחצי שעה או עד לריכוך השעועית.
התבשיל יוצא שחום וטעים להפליא.
מוגש ליד אורז לבן עם שקדים פרוסים ומטוגנים.
הערות
המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי
המתכון באדיבות
|
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון
הצג טלפון
08-6720624
|