Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עוף פיקנטי אפוי על מצע אורז

עוף פיקנטי אפוי על מצע אורז

עוף פיקנטי אפוי על מצע אורז

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעוף פיקנטי אפוי על מצע אורז ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

להשרות את חלקי העוף במרינאדה מינימום 3 שעות.

לשטוף את האורז, להוסיף לו כף מחוקה מלח, כף פסטו כוסברה ולבשל אותו במיקרוגל -

10-15 דקות – חצי בישול.

לשטח את האורז בתבנית מתאימה ולהניח עליו את חלקי העוף לצקת את רוטב המרינאדה

על החלקי העוף (כדאי להכניס את הרוטב ,בעזרת כפית, מתחת לעור של חלקי העוף).

אפשר להשתמש בתבנית גדולה ולהוסיף קוביות תפוחי אדמה ו/או בטטטות.

לאפות 1-11/2 שעות מכוסה בנייר אלומיניום וכ-20דקות ללא כיסוי (עד שחלקי העוף מקבלים צבע יפה)

כדאי לבדוק אם יש צורך בתוספת נוזלים לאורז, כאשר מסירים את נייר האלומיניום.