סלט מנגו ובורגול
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון ''על האש''
מרכיבים
- 350 גרם בורגול
- 2 מנגו כמעט בשלים ללא קליפה וגרעין קצוצים לקוביות
- 1 בצל אדום חתוך לקוביות 1 מלפפון ירוק
- 1 צרור פטרוסיליה \ כוסברה קצוץ
- 6 ענפי מנטה עלים בלבד קצוצים
- 6 כפות שמן זית לתיבול חזק או מעודן (לפי טעמכם האישי)
- 2 לימונים סחוטים למיץ טרי
- מלח פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
שמים את הבורגול בקערה ומכסים במים רותחים. כשהבורגול רך מסננים ומצננים. מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. מעמידים ל- 30 דקות לפחות.
הערות
המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי
המתכון באדיבות
|
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון
הצג טלפון
08-6720624
|