טופו בקראסט טריאקי ושומשום עם גואקמולי אבוקדו, סלסת עגבניות וג'ינג'ר מוחמץ
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לטופו בקראסט טריאקי ושומשום עם גואקמולי אבוקדו, סלסת עגבניות וג'ינג'ר מוחמץ ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- עלי רוקט
- 2 פרוסות של טופו
- 1/4 כוס קמח
- 1/2 כוס רוטב טריאקי
- 1/2 כוס שומשום קלוי
- 2 אבוקדו בשל
- צרור כוסברה
- 4 בצל ירוק
- 2 כפות מיץ לימון לסלסת עגבניות:
- 4 עגבניות בשלות
- 2-4 כפות קטשופ
- 4 כפות סויה
- 4 כפות חומץ
- 2 שיני שום
- 1/4 כוס ג'ינג'ר מוחמץ
- 1 כף זנגוויל יבש (אבקה)
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. טובלים את פרוסות הטופו בקמח, ברוטב טריאקי, ובשומשום הקלוי לקבלת ציפוי של שומשום. מטגנים בשמן עמוק או במחבת עמוקה.
2. לגואקמולה: במעבד מזון מרסקים יחד אבוקדו, כוסברה, מיץ לימון, מלח ובצל ירוק.
3. לסלסה: לבשל את כל החומרים ביחד עד לקבלת רוטב
הערות
המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה
קישורים:מסעדת מיקה