Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> פטריות פורטובלו צלויות, טופו במרינדת סויה בלסמי ושמן זית

פטריות פורטובלו צלויות, טופו במרינדת סויה בלסמי ושמן זית

פטריות פורטובלו צלויות, טופו במרינדת סויה בלסמי ושמן זית

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפטריות פורטובלו צלויות, טופו במרינדת סויה בלסמי ושמן זית ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להכנת המרינדה: לערבב את כל חומרי המרינדה ולשמור בצנצנת סגורה במקרר.
2. לחמם את התנור ל-185 מעלות.
3. להשרות את הפטריות במרינדה 20 דקות. לשלות מהמרינדה, להניח בתבנית אפייה שטוחה ולאפות כ-5-10 דקות.
4. להכניס את קוביות הטופו למרינדה (אפשר גם ערב קודם).
5. להגשה: לערבב את קוביות הטופו המושרות עם חופן העלים ורצועות הגמבה. לפרוס את האינרי לרצועות דקות ולהוסיף. להניח 2 פטריות גדולות חמות במרכז הצלחת ועליהן מתערובת הטופו. לקשט באצות איזוקי

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה
המתכון באדיבות
,