ברולה תאנים עם גבינת עיזים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לברולה תאנים עם גבינת עיזים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 300 גרם סבלה עם אגוזים
- 2 ק''ג קמח
- ליטר מים
- 12 ביצים
- 300 גרם אגוזי לוז קלויים קצוצים
- 3 חבילות גבינת עזים גלילית
- 2 ליטר שמנת מתוקה
- 15 תאנים טריות
- קילו סוכר חום
- ברנר לברולה
- צרור פרחי נענע לקישוט
אופן ההכנה
1. מרדדים את הבצק וחותכים עם פורמות עיגולים או ריבועים לפי הגודל הרצוי. אופים בתנור כ-1/4 שעה ומצננים.
2. מקפלים את גבינת העזים לשמנת המתוקה בעזרת מטרפה.
3. מזליפים בשק זילוף את הגבינה על העוגיה.
4. פורסים את התאנים לפרוסות דקות ומניחים מעל הגבינה.
5. מפזרים בנדיבות סוכר חום. שורפים
הערות
המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה
קישורים:מיקה