מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> עלי גפן עם אורז פרא

עלי גפן עם אורז פרא

עלי גפן עם אורז פרא

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לעלי גפן עם אורז פרא ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לטגן את הבצל, עגבנייה ואורז ולערבב יחד עם כל עשבי התיבול, בתוספת סוכר, מיץ לימון, לבדוק את הטעם.
2. להניח על השולחן עלי גפן עם הנימים כלפי פנים, במרכז כל עלה להניח מתערובת האורז, לגלגל ולהדק לסיגר סגור. רצוי להניח כפית במרכז כל עלה.
3. להכין סיר ובתוכו לפרוס שיכבה של תפוחי עץ עליהם להניח את עלי הגפן. על העלים להניח שזיפים לשפוך מיץ לימון ושמן זית. להביא לרתיחה, להנמיך אש ולבשל 50 דקות.
4. להגיש עם רוטב יוגורט קר

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה
המתכון באדיבות
,