מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני קציצות > קציצות כרישה ושקדים

קציצות כרישה ושקדים

קציצות כרישה ושקדים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקציצות כרישה ושקדים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. חותכים את ה כרישה לטבעות ומבשלים בסיר עם כיסוי כחצי שעה, עד שיתרככו.
2. בינתיים מחממים את החמאה, מטגנים את הצנוברים והשקדים הפרוסים עד להזהבה.
3. כעבור חצי שעה מסננים את ה כרישה המבושלת ומעבדים בממחה.
4. מוסיפים את הצנוברים והשקדים פירורי הלחם, הביצים, המלח, הפלפל והאגוז המוסקט למחית ובוחשים.
5. מחממים את השמן, צרים כ – 15 כדורים ומטגנים על אש בינונית עד להזהבה .

תגובות

  1. ביצים מירי (28/09/2004 16:32:00)
    ומה עם הביצים?????
  2. תיקון טעות אסף (25/01/2005 15:31:00)
    יש לתקן במרכיבים: 25 גר' שקדים, לא אגוזים
  3. אבל כמה ביצים ? רונן (24/04/2005 11:30:00)
    למה הכוונה ב'' אגוזים''....
    כמה ביצים צריך לשים?
  4. תודה לכולם- המתכון תוקן. מנהל (30/04/2005 13:03:00)