מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> כבד אווז חם עם תאנים וחומץ פטל

כבד אווז חם עם תאנים וחומץ פטל

כבד אווז חם עם תאנים וחומץ פטל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכבד אווז חם עם תאנים וחומץ פטל ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הרוטב: שמים בכלי רוטב את כל החומרים, מבשלים ומרכזים לרוטב סמיך מעט. מסננים.
2. הכנת התאנים: מורחים את המחצית החתוכה של התאנים בחמאה מומסת.ממליחים ומפלפלים בעדינות, מפזרים גם סוכר וטימין. מכניסים אל מתחת לגריל חם לכמה דקות, לזיגוג התאנים.
3. משרים את רצועות הבצל במי קרח לכמה דקות.
4. ממליחים ומפלפלים את הכבדים. צורבים אותם על מחבת טפלון חמה משני צדדים.
5. מורחים את פרוסות הכבד, משני הצדדים ברוטב.
6. מניחים על כל צלחת את התאנים, עליהן את הכבד, עליו את תלתלי הבצל הירוק ומסביב את הרוטב

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
מסעדת מיקה
המתכון באדיבות
,