מעיים ממולאים של מסעדת מיקה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למעיים ממולאים של מסעדת מיקה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 מטר מעיים נקיים
- ½ ק''ג קורקבנים – לטחון
- ½ ק''ג כבדי עוף – לחתוך ידנית
- ½ ראש שום לטחון עם הקורקבנים
- 2 עלי דפנה
- 1/3 חב' כוסברה, לקצוץ
- 2-1 פלפל שאטה טחון
- ½ כפית פלפל שחור
- ½ כפית כורכום
- ¼ כפית כמון
- מלח ,מעט פפריקה
- ½ אגוז מוסקט לגרד
אופן ההכנה
1. לערבב את כל חומרי המילוי, ולמלא את המעיים בעזרת משפך.
2. להניח בסיר רחב כ-2 עלי דפנה, מעיים מעליהם בצורת ספירלה, כמה שיני שום, פלפל שחור ופפריקה. וכ ¼ כוס שמן.
3. לבשל על אש נמוכה כ 4 שעות , לדקור מידי פעם עם קיסם.
4. הגשה: להגיש עם חמין. או קר עם סלט ירוק או פרוסות על קרוסטיני.
הערות
המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה
קישורים:מסעדת מיקה