מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני קציצות > קרעפעלעך (כיסוני בשר)

קרעפעלעך (כיסוני בשר)

קרעפעלעך (כיסוני בשר)

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקרעפעלעך (כיסוני בשר) ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. את המילוי יש להכין יום מראש. למלא בסיר 2 ס''מ שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב.
2. להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי ערבוב.
3. לכסות את הסיר, להנמיך את האש, להמתין כ- 10 דקות ולכבות את האש.
4. לאחר שהבשר הצטנן להעביר למסננת ולחכות עד שכל הנוזלים התנקזו.
5. להכניס למקרר ולהוציא כעבור 10 שעות.
6. להעביר את התערבות במטחנת בשר ולהוסיף קמח מצה פלפל ומלח-לבדוק תיבול. תערובת צריכה להיות רכה אך לא נוזלית- במידת הצורך להוסיף עוג מעט קמח מצה.
7. לרדד את הבצק על משטח מקומח לעובי של ½ ס''מ ולחתוך לריבועים של 3x3 ס''מ.
8. להניח כפית מהמילוי, לקפל למשולש להדק ולסגור.
9. לבשל במים רתוחים עם כפית מלח וכף שמן כ- 10 דקות.
10. להוציא בזהירות עם כף מחוררת.
11. להגשה עם מרק עוף או כתוספת עם בצל מטוגן

הערות

המתכון מתוך התכנית i eat, ששודרה בערוץ 10
ובאדיבות מסעדת מיקה


קישורים:
לאתר מסעדת מיקה
המתכון באדיבות
,