מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק עדשים ושקדים

מרק עדשים ושקדים

מרק עדשים ושקדים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק עדשים ושקדים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה


1. קוצצים את הבצל, מחממים את השמן בסיר ומטגנים עד שישחים
2. מועכים את שיני השום, מוסיפים לסיר הבצל ומטגנים כדקה.
3. מוסיפים 4 כוסות מרק עוף ומביאים עד לרתיחה.
4. כשהמרק רותח, שוטפים את העדשים ומוסיפים לסיר יחד עם כוס המרק שנותרה.
5. מתבלים במלח ופלפל ומביאים שוב לרתיחה.
6. מבשלים 20 – 30 דקות עד שהעדשים יתרככו.
7. בזמן הבישול קולים מעט את השקדים הלבנים במחבת עד להזהבה
8. מועכים את העדשים, מוסיפים את השקדים, ( משאירים קצת בצד ) ומבשלים כ – 5 דקות.

בהגשה מקשטים בשקדים קלויים.