סלט שורשים ותפוחים בעטרת דבש
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסלט שורשים ותפוחים בעטרת דבש ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 5 תפוחי עץ מסוג גרנד
- 500 גר' דלעת
- 1 ראש שום
- 3-2 יח' בטטה
- 4 יח' בצלצלי שאלוט
- 1 ראש סלרי גדול
- 3 יח' שורש פטרוזיליה
- 10 כפות שמן זית – יד מרדכי
- 6 כפות דבש – יד מרדכי
- מלח, פלפל שחור גרוס לטעמכם
- לעיטור: 150 גר' אגוזי בונדק קלויים
אופן ההכנה
לחתוך את הבטטה, הסלרי, הדלעת, שורשי הפטרוזיליה ותפו''ע לפלחים גסים.
חוצים את השום,
מוסיפים את בצלצלי השאלוט,
יוצקים מעל את שמן הזית , מתבלים במלח ופלפל.
קולים את הירקות ב- 180-170 מעלות כ- 20-15 דקות (הירקות לא צריכים להיות רכים מאוד)
לבסוף, יוצקים את הדבש מעל ומגישים חם\ קר מעוטר באגוזי בונדק
הערות
המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי
המתכון באדיבות
|
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון
הצג טלפון
08-6720624
|