מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים ל ממרחים ורטבים > תחמיץ להשריית עופות, תחמיץ להשריית בשרים

תחמיץ להשריית עופות, תחמיץ להשריית בשרים

תחמיץ להשריית עופות, תחמיץ להשריית בשרים

תיאור המתכון

תחמיץ משובח, שיתאים לבשרים חמים וגם לבשרים קרים כמו מולארד, פרושוטו או רסטביף

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי התחמיץ ומשרים את העופות למשך 4 שעות לפחות.
צולים בגריל שתי דקות בכל צד.

גיוון: אפשר להחליף את הטימין בכף אורגנו יבש

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי