עוף בתנור בקונפיטורת משמש
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: שעה ורבע
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
עוף עסיסי בתנור ברוטב של קונפיטורת משמש.
באדיבות "יד מרדכי".
מרכיבים
- 3 כפות קונפיטורת משמש יד-מרדכי
- 6 כרעי עוף
- 5 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
- 1 כף שמן לטיגון ובישול יד-מרדכי
- 1 כפית מלח לבן
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כפית מלח
- 1 בצל
אופן ההכנה
מטגנים בצל במחבת עם שמן זית לטיגון
מוסיפים לבצל את הפלפל הלבן והמלח
מערבבים את הבצל המטוגן עם קונפיטורת שמשמש
מוסיפים את רוטב הסויה וממשיכים להרתיח את הכל ביחד כ-3 דקות
בתבנית אפייה מניחים את כרעי העוף ואת תפוחי האדמה ושופכים מעל את הרוטב
אופים בתנור במשך כשעה בחום בינוני בתבנית מכוסה
ב-10 הדקות האחרונות מסירים הכיסוי עד להזהבה
טיפ!!!
לעוף שזוף ומושחם במיוחד, כדאי לערבב דבש עם שמן זית ולמרוח היטב על העוף לפני הבישול
הערות
המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי
המתכון באדיבות
|
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון
הצג טלפון
08-6720624
|
תגובות
-
1 כפית מלח לבן למה הכוונה
ריבי לוין
(14/09/2009 17:51:00)
ברשימת המצרכים כתוב כפית מלח לבן
באופן ההכנה כתוב להוסיף פלפל לבן
האם הכוונה לכפית פלפל לבן?