רביולי עגבניות עטופות בזירעי עגבניות טרופות בשמן זית
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
בצק הרביולי
החומרים:
2 כוסות קמח לבן בהיר
1 כוס מים מינרליים.
1 כף שמן זית כתית מעולה לתיבול מעודן
1 חלמון
אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר אידוי כפול.
שופכים לקערית כוס קמח, שמן ומים, מערבבים עד שהבצק נהפך לצמיג.
מוציאים את הבצק ולשים ביד עד שנעשה חלק ואחיד,
מניחים לבצק להתקרר כ- 5 דקות ומעבירים לקערה.מוסיפים לתוכו את החלמון, מערבבים לתערובת חלקה.
מוסיפים כוס קמח, ממשיכים ומערבבים לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל- 30 דקות..
מרכיבים
- החומרים:
- 1 עגבניה אדומה בשלה.
- 1 פלפל ירוק חריפות בינונית,
- כף שמן זית כתית מעולה לתיבול מעודן
- מלח.
- אופן ההכנה:
- קוצצים את העגבניה והפלפל לקוביות זעירות, ממליחים, מוסיפים את שמן הזית.
- מילוי הרביולי
- מרדדים את הבצק לעלה דק.
- בעזרת כוס הפוכה חותכים את הבצק לעיגולים.
- ממלאים כל עיגול במעט מן העגבניות.
- מקפלים ל- 2 ומהדקים את הקצוות.
- שולקים למשך כדקה- דקה וחצי את הרביולי במים רותחים ומומלחים.
- מסננים, מניחים 6 רביולי בצלחת.
אופן ההכנה
רוטב זרעי עגבניות טרופות בשמן זית
החומרים:
1 עגבניה אדומה בשלה, חצויה ל- 2
4 כפות שמן זית כתית מעולה לתיבול מעודן
1 בצל ירוק קצוץ לטבעות דקיקות.
מעט מלח ים להמלחה.
אופן ההכנה:
סוחטים את הזרעים, טורפים לתוכן את שמן הזית ומוסיפים את הבצל, ממליחים.
יוצקים 2 כפות מן הרוטב מעל לרביולי שבצלחת.
הערות
המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי
המתכון באדיבות
|
מסעדת מפגש יד מרדכי
צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון
הצג טלפון
08-6720624
|