Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> רביולי עגבניות עטופות בזירעי עגבניות טרופות בשמן זית

רביולי עגבניות עטופות בזירעי עגבניות טרופות בשמן זית

רביולי עגבניות עטופות בזירעי עגבניות טרופות בשמן זית

תיאור המתכון

בצק הרביולי

החומרים:
2 כוסות קמח לבן בהיר
1 כוס מים מינרליים.
1 כף שמן זית כתית מעולה לתיבול מעודן
1 חלמון

אופן ההכנה:
מרתיחים מים בסיר אידוי כפול.
שופכים לקערית כוס קמח, שמן ומים, מערבבים עד שהבצק נהפך לצמיג.
מוציאים את הבצק ולשים ביד עד שנעשה חלק ואחיד,
מניחים לבצק להתקרר כ- 5 דקות ומעבירים לקערה.מוסיפים לתוכו את החלמון, מערבבים לתערובת חלקה.
מוסיפים כוס קמח, ממשיכים ומערבבים לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל- 30 דקות..

מרכיבים

אופן ההכנה

רוטב זרעי עגבניות טרופות בשמן זית

החומרים:
1 עגבניה אדומה בשלה, חצויה ל- 2
4 כפות שמן זית כתית מעולה לתיבול מעודן
1 בצל ירוק קצוץ לטבעות דקיקות.
מעט מלח ים להמלחה.
אופן ההכנה:

סוחטים את הזרעים, טורפים לתוכן את שמן הזית ומוסיפים את הבצל, ממליחים.
יוצקים 2 כפות מן הרוטב מעל לרביולי שבצלחת.

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי

המתכון באדיבות
מסעדת מפגש יד מרדכי צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון הצג טלפון