מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> צלעות טלה עטופות בדבש מפרחי אבוקדו, פיסטוק חלאבי ועשבים פראיים

צלעות טלה עטופות בדבש מפרחי אבוקדו, פיסטוק חלאבי ועשבים פראיים

צלעות טלה עטופות בדבש מפרחי אבוקדו, פיסטוק חלאבי ועשבים פראיים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לצלעות טלה עטופות בדבש מפרחי אבוקדו, פיסטוק חלאבי ועשבים פראיים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מושכים את הצלעות בשמן הזית.
מפזרים עליהן את גבישי המלח, הפלפל גרוס ואת העלים.
מושכים בשמן זית את הבצלים ואת העגבניות, מפזרים עליהם את המלח, הפלפל והעשבים.
מניחים את הצלעות בתבנית, מסדרים סביבן את העגבניות והבצלים, מכניסים לתנור 180 מעלות צלזיוס, גריל חזק. שחומם מראש. אופים כ- 15 דקות.
מוציאים את התבנית מן התנור.
טובלים מברשת בדבש וצובעים את הצלעות בדבש. מפזרים את הפיסטוק. צולים כ- 5 דקות נוספות. מוציאים מהתנור.
פורסים את הצלעות בזוגות,מניחים בצלחת לצד הירקות הצרובים.
מוזגים מן הרוטב שבתבנית ומזליפים מעט שמן זית.

הערות

המתכון באדיבות מפגש יד מרדכי

המתכון באדיבות
מסעדת מפגש יד מרדכי צומת יד מרדכי, דרומית לאשקלון, אשקלון הצג טלפון