מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> פצצת פלרמו בציפוי קוקוס ושבבי אגוזים

פצצת פלרמו בציפוי קוקוס ושבבי אגוזים

פצצת פלרמו בציפוי קוקוס ושבבי אגוזים

תיאור המתכון

גלידת ווניל מטוגנת בציפוי קוקוס ושבבי אגוזים ברוטב ווניל וקרמל
פשוט להכנה, טעים מאוד ואפילו מפתיע!

מרכיבים

אופן ההכנה

לוקחים כדור שוקולד ומצפים בגלידת ווניל
מערבבים 2 חלבונים, אגוזים, קוקוס ופירורי לחם
לבסוף מצפים את הגלידות עם התערובת ומקפיאים בערך 4 שעות
מכניסים את הכדור לשמן רותח ל-10 שניות
מוציאים ושמים מייפל על הכדור

הערות

המתכון באדיבות מסעדת ''פסטורי''


קישורים:
לאתר פסטורי