פצצת פלרמו בציפוי קוקוס ושבבי אגוזים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
גלידת ווניל מטוגנת בציפוי קוקוס ושבבי אגוזים ברוטב ווניל וקרמל
פשוט להכנה, טעים מאוד ואפילו מפתיע!
מרכיבים
- 250 גר' גלידת ווניל
- 50 גר' קוקוס טחון
- 50 גר' אגוזים טחונים
- 50 גר' פרורי לחם
- 2 יח' חלבונים
- כדור שוקולד
אופן ההכנה
לוקחים כדור שוקולד ומצפים בגלידת ווניל
מערבבים 2 חלבונים, אגוזים, קוקוס ופירורי לחם
לבסוף מצפים את הגלידות עם התערובת ומקפיאים בערך 4 שעות
מכניסים את הכדור לשמן רותח ל-10 שניות
מוציאים ושמים מייפל על הכדור
הערות
המתכון באדיבות מסעדת ''פסטורי''
- מתאים להכנה עם ילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:לאתר פסטורי