מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פסטה ברוטב עשבי תיבול, פלפלים קלויים, זיתים ופרמזן

פסטה ברוטב עשבי תיבול, פלפלים קלויים, זיתים ופרמזן

פסטה ברוטב עשבי תיבול, פלפלים קלויים, זיתים ופרמזן

תיאור המתכון

161 קלוריות למנה, 45 קלוריות משומן

מרכיבים

אופן ההכנה

בתנור חם – 220 מעלות, שמים את הפלפלים עד שישרפו מבחוץ. להוציא מהתנור להעביר לשקית ניילון עד שיתקררו. בכלי שעליו מסננת, לקלף, לגלע ולשמור בצד כך שמיצים הטבעיים נשמרים בתוך הכלי.
במעבד מזון: פטרוזיליה, טרגון, בזיליקום, שמן זית, שום, מרק עוף, יין לבן, מלח ופלפל, ולהוסיף את מיץ הפלפלים.
לבשל את הפסטה עפ"י הוראות היצרן, להניח בכלי מחומם, להוסיף את הרוטב יחד עם הפלפלים והזיתים. לפזר מעל סלסולי פרמזן מיושן, ולהגיש מיד

הערות

המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה


קישורים:
הסטודיו של דליה