מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פשטידת קישואים

פשטידת קישואים

תיאור המתכון

כל מנה כ- 80 קלוריות

מרכיבים

אופן ההכנה

שלב א´
מרסקים את הקישואים בפומפיה גדולה ומפזרים מלח (כחצי כפית) לתוך הקערה. בשלב זה נותנים לקישואים לעמוד בקערה כחצי שעה ע"מ שיהיה ניתן לסחוט אותם.

שלב ב´
מערבבים בקערה שנייה את הגבינה, הקמח, הקשקוול, השמיר והביצים (ניתן גם להקציף במיקסר).

שלב ג´
סוחטים היטב את הקישואים ממיםושמים בקערה עם תערובת הגבינה.

במידה והתערובת מימית ניתן להוסיף כף סולת.

שמים בתבנית פיירקס משומנת ומפזרים פירורי לחם בתחתית התבנית. שמים את התערובת בתבנית ומפזרים פירורי לחם על התערובת.

יש לשים בתנור בטמפ´ של 200-180 מעלות ולעקוב אחר האפייה. (כ- 30-45 דקות)

הערות

המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה


קישורים:
הסטודיו של דליה