Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> מתכון ל- קיצ'רי ( אורז עם עדשים )

מתכון ל- קיצ'רי ( אורז עם עדשים )

מתכון ל- קיצ'רי ( אורז עם עדשים )

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון ל- קיצ'רי ( אורז עם עדשים ) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שוטפים את האורז, מכניסים את לסיר עם 2 כפות שמן חם ומטגנים על אש גבוהה כ – 2 דקות עד להשחמה
2. מנמיכים את האש, מוסיפים לסיר מים בגובה של כ – ½ ס''מ מעל האורז ומבשלים כ – 10 דקות.
3. שוטפים את העדשים, מוסיפים ומערבבים
4. מכסים את הסיר היטב עם נייר כסף
5. מערבבים את המרגרינה עם הכמון, השום, הבצל, המלח והפלפל
6. כשהאורז והעדשים רכים מוסיפים את התערובת
7. מגישים קר עם הלבן או השמנת החמוצה.

הערות

מאכל עיראקי שנהוג היה לבשל ביום ה' בכדי לפנות זמן לבישול לשבת ולהשביע את בני המשפחה.

תגובות

  1. מעולה סימה (12/06/2006 10:27:00)