מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכונים לממולאים > בצק פילו ממולא בגבינות

בצק פילו ממולא בגבינות

בצק פילו ממולא בגבינות

תיאור המתכון

ערך קלורי למנה: 182.5 קלוריות למנה.

הכנה כ- 10 דקות, נהדר לאירוח ותרשימו כל אורח.

בתאבון!!!

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 200 מעלות.
חותכים את העגניות לחצי וכל חצי לפרוסות דקות.
פורסים את עלי הפילו ומכסים במגבת. רצוי להפשיר ערב קודם במקרר.
מרסקים את הגבינה הבולגרית עם הריקוטה בקערה.
מגררים את גבינת הקצ´קבל.
משמנים תבנית בשמן זית ותולשים עלה פילו ומניחים בתבנית. משמנים את העלה בשמן זית.חוזרים על הפעולה שלוש - ארבע פעמים.
מפזרים את הגבינות , קצ´קבל וטימין, מכסים בשכבה נוספת של עלים, עד שנוצרות שלוש שכבות.
בשכבה האחרונה מניחים את פרוסות העגבניה ומפלפלים.
מכניסים לתנור כ- 20 דקות או עד שזה נעשה שחום.
לחתוך ל- 16 מנות בסכין פיצה ולהגיש מייד.

הערות

המתכון באדיבות אתר הסטודיו של דליה


קישורים:
הסטודיו של דליה