גספצ'ו ( מרק קר )
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: כ - 45 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לגספצ'ו ( מרק קר ) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 1 מלפפון בינוני
- 1 פלפל ירוק
- 1 בצל קטן
- 2 גבעולי פטרוזיליה
- 1 שן שום
- 6 עגבניות בשלות
- 1 כוס מיץ עגבניות
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות חומץ יין (או מיץ לימון)
- 1 כפית מלח
- 1/8 כפית פלפל
- מעט טבסקו
אופן ההכנה
1. חותכים את הפלפל, הבצל, המלפפון והעגבניות לריבועים.
2. קוצצים את הפטרוזיליה וכותשים את השום.
3. מכניסים את כל הירקות חוץ מהעגבניות למעבד מזון ומערבבים במהירות נמוכה.
4. מחלקים את התערובת לשניים ושמים מחצית מהכמות בצד.
5. מוסיפים את העגבניות, למעבד המזון, בהדרגה.
6. מוסיפים את יתר החומרים וממשיכים לערבב במהירות בינונית.
7. מוסיפים את המחצית השנייה של התערובת, ומערבבים היטב.
8. מכסים, מצננים מספר שעות ומגישים קר .