מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > גספצ'ו ( מרק קר )

גספצ'ו ( מרק קר )

גספצ'ו ( מרק קר )

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לגספצ'ו ( מרק קר ) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה


1. חותכים את הפלפל, הבצל, המלפפון והעגבניות לריבועים.
2. קוצצים את הפטרוזיליה וכותשים את השום.
3. מכניסים את כל הירקות חוץ מהעגבניות למעבד מזון ומערבבים במהירות נמוכה.
4. מחלקים את התערובת לשניים ושמים מחצית מהכמות בצד.
5. מוסיפים את העגבניות, למעבד המזון, בהדרגה.
6. מוסיפים את יתר החומרים וממשיכים לערבב במהירות בינונית.
7. מוסיפים את המחצית השנייה של התערובת, ומערבבים היטב.
8. מכסים, מצננים מספר שעות ומגישים קר .