סופלה שוקולד
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסופלה שוקולד ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 200 גרם חמאה
- 250 גרם שוקולד מריר
- 165 גרם סוכר (כוס)
- 7 ביצים
- 90 גרם קמח (3/4 כוס)
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה ואת השוקולד ב''בן מרי''.
מערבבים במיקסר את הסוכר והביצים עד שמתקבל קצף לבן ואז מוסיפים את השוקולד והקמח.
מוזגים את התערובת לתוך קעריות משומנות מחמאה עד 3/4 מהקערה.
אופים 10 דקות בתנור על 200 מעלות.
יש להגיש בזהירות כי הקערית תהיה לוהטת.
חשוב!
לבדוק שהסופלה תפח, אפוי מבחוץ ורך מבפנים.
הערות
המתכון באדיבות מסעדת Coffee Bar
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
קישורים:הסטודיו של דליה