מרקו, Mar&co היא מסעדת דגים ממש לא שגרתית בדיוק בתווך בין שוק הפשפשים למתחם השוק היווני.
מסעדה כשרה בשרית במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב. מבחר מנות וקינוחים פרווה.
בדיזנגוף בת"א, תוכלו למצוא מקום המחבר בין כל הנישות- דרינק, בית קפה ומסעדה. ארוחות מעולות ולא יקרות לשעות הצהריים או הערב.
סאקה בר, או ביפנית איזקייה, זה מקום של אלכוהול לצד אוכל טוב
מסעדת SALT משלבת חוויה קולינרית, אוירה קלילה וצעירה, ומלווה בליין מוזיקלי מוקפד. המסעדה מציעה מגוון של ארוחות בוקר מפנקות, תפריט עסקיות, ותפריט ערב המלווה בתפריט יין רחב וקוקטיילים יצירתיים. המסעדה מעוצבת באלמנטים ים תיכוניים ומשקיפה על נוף ים מרהיב.
בר מסעדה בשוק הפשפשים עם תפריט בעל אופי אסיאתי. ניתן לערוך אירועים במקום.
מסעדה ביפו שבו מבשל השף ויקטור רובן. בתפריט ניתן למצוא בעיקר דגים ופירות ים. יש מנות פתיחה ומנות עקריות. כמו כן, יש מנה המתאימה לטבעונים.
מסעדת סנה היא ביסטרו ים תיכוני תל אביב הממוקם בפינת הרחובות מונטיפיורי ורוטשילד. התפריט של סנה הוא עשיר ומגוון ומורכב ממנות מוקפדות ים תיכוניות. לצדן תיהנו מתפריט יינות ואלכוהול משובח וצוות אדיב ומקצועי.
מסעדת דגים ופירות ים חדשה ברמת החייל, השואבת השראה מאגדת "הזקן והים"
המסעדה ממוקמת במבנה עתיק, בה ניתן להנות מהאווירה התל אביבית בשילוב הנופים המרשימים של נמל יפו העתיק והים התיכון. תפריט המסעדה מבוסס על המטבח של דרום איטליה, צבעוני ורענן, בעל השפעות ים-תיכוניות.
מסעדה איטלקית בתל אביב המציעה תפריט מגוון לצהריים, לערב, שתיה וקינוחים. בין המנות ניתן למצוא פסטות, פיצות, דגים ועוד.
מסעדה יוונית הממוקמת ביפו עם אווירה כיפית וקלילה. בתפריט אפשר למצוא ארוחות בוקר, בשרים, דגים, מאזות קרות וחמות, מאפים ועוד. ניתן לעשות אירועים ולהנות מהאווירה של הים.
פופינה - מסעדה צעירה במבנה עתיק בשכונת נווה צדק בתל אביב. השף אוראל קמחי ושותפו המסעדן אמיר תורג'מן הגיעו מירושלים ועברו דרך מסעדות טובות בארץ ובעולם. במטבח של פופינה מייצר קמחי מנות מדויקות ברמה גבוהה, וגם מבשר בשורה קולינרית: תפריט המחולק לקטגוריות לא מסורתיות, על פי שיטת הבישול - כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי וצלייה: בקטגוריית הכבישה – פרוסות סינטה כבושה ורוקט עם סלק מוחמץ, ריקוטה, גרעיני דלעת מסוכרים וויניגרט בלסמי דבש. בקטגוריית האידוי – המבורגר שרימפס בלחמנייה מאודה עם איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ. בקטגוריית האפייה – פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום. בקטגוריית הצלייה – פילה מוסר ים צלוי עם פטוצ'יני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום. ובקטגוריית הבישול האיטי – לחי עגל בבישול ארוך על פולנטה קריספית וקולי עגבניות. אל כל אחת מהקטגוריות מצטרפים קוקטיילים יצירתיים כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים תחת "כבישה", וגם קינוחים כמו עוגת מסקרפונה מאודה עם תותים במשרה, גבינה וקציפת פירות יער. העיצוב של פופינה מתכתב עם סביבתה של המסעדה, והוא מאופיין בקווים נקיים, ויטראז'ים בסגנון רטרו, גינה ירוקה וקירות אבן. משמעות השם פופינה היא מטבח בלטינית, וכך מוזמנים הסועדים במסעדה לדיאלוג עם השף והצוות המקצועי ששוקדים על המנות היצירתיות במטבח הפתוח של המסעדה, לבה הפועם ומרכז ההתרחשות. העשייה והעיצוב המקורי, יחד עם חומרי הגלם המשובחים, מייצרים חוויה קולינרית שלמה ומיוחדת.
פורטונה דל מר הינה מסעדה בר הממוקמת במרינה תל אביב סמוך למלון קרלטון. במסעדה מוגש מטבח ים תיכוני מוקפד באווירה אינטימית כשברקע השקיעות של תל אביב. מסעדת פורטונה דל מאר מתמחה במזטים מסוגים שונים, פסטות מעולות ומבחר בשרים ופירות ים, ופוקצ'ה הנאפית בתנור אבן.
מעדנייה ייחודית המבוססת כולה על דג פורל.
מסעדת פועלים אסייאתית שעושה חסד למטבח האסייאתי. מסעדה עם אווירה של המזרח הרחוק והכנסת אורחים ממש כמו באסיה. מנות שמשלבות את העולם התאילנדי והסיני כאחד ויחד עם היין היפני מכניסות אותך לאווירה של המזרח הרחוק.
מסעדת מזון מהיר כשרה בשוק הכרמל שבתל אביב. המקום מציע דגים מטוגנים, ציפס פריך ושילובים מיוחדים.