במסעדה ניתן לראות חיבור בין שני סגנונות הבישול של תומר אגאי ועידן פרץ. ממוקמת ביפו. בתפריט ניתן למצוא צ'יפס עם איולי וכמון, קציצות, בשר, דגים, פיצות ועוד.
בתפריט המתוקים מבחר עוגות מוס בטעמים גבינה נוגט, טריקולד (שלוש שכבות שוקולד עשירות), טרמיסו, מסקרפונה פירות יער ועוד. עוגות שמרים בטעמי חלבה, ריקוטה ושוקולד שוויצרי, עוגות בחושות כגון רום -שוקולד, תפוז -קוקוס, מייפל וגזר, עוגיות ומאפים אישיים. טווחי מחירים- 12 ש"ח למאפים- 129 ש"ח לעוגות מוס. המקום מציע מבחר פסטות ביתיות ואיכותיות לצד פיצות ופוקאצ'ות הנעשות במקום בתנור לבנים. בתפריט האיטלקי ניתן למצוא: פטוצ'יני ברוטב עגבניות, זיתי קלמטה ואורגנו טרי, רדיאטורה- מגוון ירקות בליווי שמנת קלה, רב
רשת האוכל הצרפתי כורסאל מקימה סניף חדש ברחוב רוטשילד בתל אביב ובו היא מציעה מלבד מאפים צרפתיים וקינוחים מסורתיים.
בית קפה בהבימה שבתל אביב מציעה ארוחות בוקר, כריכים, משקאות חמים ועוד. ידידותי לצמחונים וטבעונים.
סניף נוסף לרשת בתי הקפה התל אביבית לאביט.
בר אנגלי בשרונה ניתן למצוא אוכל יצירתי מקטגוריית אוכל הרחוב בעולם, בירות ועוד.