מסעדת פפרדלה הממוקמת ברחוב אבן גבירול בתל אביב, משלבת מטבח איטלקי ותפיסות של בישול איטלקי, עם אירוח, שפע וטעמים מקומיים. התפריט הכשר מורכב ממנות איטלקיות מנצחות – פיצה, המוכנה במקום בטאבון לוהט, פסטות תוצרת בית מקמח איטלקי המיובא במיוחד לפפרדלה, אנטיפסטי, ומנות מנצחות של דגים טריים.
בלונדון מיניסטור שבלב העיר נמצאת מסעדת קצוץ – קטנה, שקטה ונעימה הכוללת 30 מקומות ישיבה ומלצרים חביבים. קצוץ אוהבת להכין מאכלים טעימים וטובים מהמוצרים האיכותיים והטריים ביותר, ולהציע אותם במחירים נוחים. בתפריט של קצוץ תמצאו סלטים, פסטות, כריכים, פיצות איכותיות וייחודיות, לזניה ביתית ואף תפוח אדמה מוקרם. להנאתכם - סלט בהרכבה אישית מירקות שנקצצו זה עתה ובליווי הרטבים שמכינים כאן בקצוץ. על כל ההבטחות מנצח השף גיא כפיר, שבאמתחתו רזומה הכולל ניהול מסעדות רבות והתמחות בבישול ובאפייה מזה עשור. ניתן לערוך אירועים הכוללים עד 50 מוזמנים וגם ליהנות משירותי קייטרינג לאירועים הכוללים עד 150 מוזמנים.
קרפ צרפתי שהתערובת שלו עשויה מבלילת כוסמת נטולת גלוטן. יש מבחר רב של מילוי לקרפים כגון גבינות, בשר, דגים, מלוי טבעוני ועוד.