מסעדה מקסיקנית בירושלים שבשוק מחנה יהודה. בתפריט ניתן למצוא מגוון של טורטיות עם תוספות שונות.
פדרו היא מסעדת בשרים כשרה הממוקמת באילת. התפריט של פדרו הוא עשיר ומגוון ומציע ללקוחות המסעדה בשרים איכותיים לצד אווירה ייחודית ושרות מקצועי ואדיב. בפדרו ניתן לערוך אירועים קטנים או ארוחות לקבוצות.
הפולי הוא בר שכונתי הממוקמם בשדרות רוטשילד בתל אביב. בפולי מוזיקת רקע משתנה והופעות חיות בימי שני ורביעי וחאפלה בלקנית עמה פותחים את הסופ"ש בימי שישי.
מסעדת פונדק הצלבנים בקיסריה משלבת מטבח איכותי ומוקפד, במסעדה תהנו ממטבח גורמה המשלב באופן מושלם בין מטבח ישראלי עדכני, מנות קלאסיות והרבה הרבה ים. ניתן לקיים במקום אירועים של עד 150 וכן ישנה אפשרות לאירועי בוטיק, וארוחות משפחתיות בחדר פרטי מפואר, והכל עם נוף לים ולשקיעות היפות בישראל.
פונדק ורדה מציע תבשילים ביתיים אותנטיים.
על קו התפר שבין סלון ביתי לבית קפה לביסטרו, ממוקמת פועה הוותיקה, שכבר כמעט עשרים שנה מהווה אטרקציה בשוק הפשפשים. סוד ההצלחה של המקום, מלבד הלוק האקלקטי, הוא התפריט: שילוב בין מטבח ים-תיכוני יפואי למגמות בקולינריה כמו אורגניות וטבעונות.
פופינה - מסעדה צעירה במבנה עתיק בשכונת נווה צדק בתל אביב. השף אוראל קמחי ושותפו המסעדן אמיר תורג'מן הגיעו מירושלים ועברו דרך מסעדות טובות בארץ ובעולם. במטבח של פופינה מייצר קמחי מנות מדויקות ברמה גבוהה, וגם מבשר בשורה קולינרית: תפריט המחולק לקטגוריות לא מסורתיות, על פי שיטת הבישול - כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי וצלייה: בקטגוריית הכבישה – פרוסות סינטה כבושה ורוקט עם סלק מוחמץ, ריקוטה, גרעיני דלעת מסוכרים וויניגרט בלסמי דבש. בקטגוריית האידוי – המבורגר שרימפס בלחמנייה מאודה עם איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ. בקטגוריית האפייה – פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום. בקטגוריית הצלייה – פילה מוסר ים צלוי עם פטוצ'יני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום. ובקטגוריית הבישול האיטי – לחי עגל בבישול ארוך על פולנטה קריספית וקולי עגבניות. אל כל אחת מהקטגוריות מצטרפים קוקטיילים יצירתיים כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים תחת "כבישה", וגם קינוחים כמו עוגת מסקרפונה מאודה עם תותים במשרה, גבינה וקציפת פירות יער. העיצוב של פופינה מתכתב עם סביבתה של המסעדה, והוא מאופיין בקווים נקיים, ויטראז'ים בסגנון רטרו, גינה ירוקה וקירות אבן. משמעות השם פופינה היא מטבח בלטינית, וכך מוזמנים הסועדים במסעדה לדיאלוג עם השף והצוות המקצועי ששוקדים על המנות היצירתיות במטבח הפתוח של המסעדה, לבה הפועם ומרכז ההתרחשות. העשייה והעיצוב המקורי, יחד עם חומרי הגלם המשובחים, מייצרים חוויה קולינרית שלמה ומיוחדת.
במקום מתקיימות תערוכות מתחלפות של אומנים מהנגב.
פיין קלאב המקום לאירועים בכרמל, מזמין אתכם ליהנות מאירועי קיץ וחורף בגן המרהיב בלב היער. החוויה המיוחדת של עריכת אירוע בפיין קלאב מתחילה בדרך אל המקום, הנסיעה בנופי הכרמל והים תכניס אתכם לאווירה הפסטורלית המצפה לכם בגן.