קבוצת "עד העצם", ממסעדת הבשר הוותיקה בהרצליה פיתוח ובאיירפורט סיטי, פתחה מסעדת בת בשם "עד העצם אקספרס". המקום החדש ממוקם ברחוב אבן גבירול בתל אביב.
קייטרינג ומגשי אירוח בנגיעה אישית מתאים לאירועים כגון הרמת כוסית, ימי עיון וכנסים, הדרכות, מסיבות, ימי הולדת, ישיבות, בת / בר מצווה. ניתן להזמין מגוון כריכים וסלטים לארוחת בוקר או צהריים. ע“פ הזמנה ליחידים או לחברות.
דיינר בשוק לוינסקי שבתל אביב. בתפריט ניתן למצוא המבורגר, נקניקיות, ציפס, מנות טבעיות ועוד. בסופי שבוע יש אופציה לבראנץ' עם מנות מושחתות.
**סניף נוסף!!! אעבלין** כניסה ראשית לכפר אעבלין, אעבלין. 053-9373539
ה"פאנץ' ליין" המיתולוגי חוזר לרחוב הארבעה במהדורת ביסטרו-בר אינטימית לאירועים שהם חוויה אמיתית! זהו המקום בו הישראלים אוהבים לבלות ולחגוג בו את האירועים החשובים בחייהם. המיוחד במועדון המפורסם, הקיים כבר למעלה מ- 25 שנה, הוא כי כל המלצרים בו הינם זמרים, רקדנים ושחקנים נפלאים. בתקופה זו צבר המועדון מוניטין רב בזכות הרמה המקצועית, השירה ויכולת ניהולית מרשימה. בפיתוח מופע ה"פאנץ' ליין" הושם דגש מיוחד על איכות המופע, המשלב שירים, ריקודים ואף שירה בציבור תוך רבגוניות המתאימה לכל סוגי הקהל
פאפא ג'וני, גריל ישראלי בלב תל אביב, מעניקה ללקוח חוויה של איכות גבוהה של חומרי גלם, מקצועיות ללא פשרות. מגוון בשרים על האש לצד מבחר סלטים עשיר הנעשים במקום ופיתות מחיטה מלאה חמות חמות מהטאבון.
מסעדה יוונית הממוקמת ביפו עם אווירה כיפית וקלילה. בתפריט אפשר למצוא ארוחות בוקר, בשרים, דגים, מאזות קרות וחמות, מאפים ועוד. ניתן לעשות אירועים ולהנות מהאווירה של הים.
מסעדה אטלקית בסגנון חדשני. תפריט מגוון עם מבחר של בשרים, פסטות ופיצות.
פואגו גריל טאבון הממוקם באלנבי בתל אביב מציע מגוון מנות על הגריל, בשרים, המבורגרים, סנדוויצ'ים מושקעים, מאפים, תוספות ועוד.
סניף שני למסעדת פויקה ביפו. במקום מנות בשריות שונות המוגשות בתוך סירי מתכת, פויקה.
פונדק דה לוקס, בר וגרילהאוס המתמחה בבשרים מעושנים בסגנון ברביקיו בשוק הפשפשים ביפו.
מסעדת בשרים משפחתית הקיימת מאז 1973.
פופינה - מסעדה צעירה במבנה עתיק בשכונת נווה צדק בתל אביב. השף אוראל קמחי ושותפו המסעדן אמיר תורג'מן הגיעו מירושלים ועברו דרך מסעדות טובות בארץ ובעולם. במטבח של פופינה מייצר קמחי מנות מדויקות ברמה גבוהה, וגם מבשר בשורה קולינרית: תפריט המחולק לקטגוריות לא מסורתיות, על פי שיטת הבישול - כבישה, אידוי, אפייה, בישול איטי וצלייה: בקטגוריית הכבישה – פרוסות סינטה כבושה ורוקט עם סלק מוחמץ, ריקוטה, גרעיני דלעת מסוכרים וויניגרט בלסמי דבש. בקטגוריית האידוי – המבורגר שרימפס בלחמנייה מאודה עם איולי יוזו, חסה פריכה ובצל סגול מוחמץ. בקטגוריית האפייה – פיצה שחורה עם קרם גבינת עזים, שרימפס קצוצים, סקאלופס, טימין ושמן צ'ילי אדום. בקטגוריית הצלייה – פילה מוסר ים צלוי עם פטוצ'יני ארטישוק, קציפת עגבניות וציר עוף שחום. ובקטגוריית הבישול האיטי – לחי עגל בבישול ארוך על פולנטה קריספית וקולי עגבניות. אל כל אחת מהקטגוריות מצטרפים קוקטיילים יצירתיים כמו גיבסון זעפרן עם בצלצלים כבושים תחת "כבישה", וגם קינוחים כמו עוגת מסקרפונה מאודה עם תותים במשרה, גבינה וקציפת פירות יער. העיצוב של פופינה מתכתב עם סביבתה של המסעדה, והוא מאופיין בקווים נקיים, ויטראז'ים בסגנון רטרו, גינה ירוקה וקירות אבן. משמעות השם פופינה היא מטבח בלטינית, וכך מוזמנים הסועדים במסעדה לדיאלוג עם השף והצוות המקצועי ששוקדים על המנות היצירתיות במטבח הפתוח של המסעדה, לבה הפועם ומרכז ההתרחשות. העשייה והעיצוב המקורי, יחד עם חומרי הגלם המשובחים, מייצרים חוויה קולינרית שלמה ומיוחדת.