מסעדת ויסטה, השוכנת בחוף דלילה ליד המרינה באשקלון, הינה מסעדת שף. המסעדה מתהדרת בתפריט פיוז'ן כשר, המשלב את כל הטוב שבעולם: טעמים מענגים מהמטבח הצרפתי קלאסי עם טאץ' מודרני ונגיעות אסייתיות – כולם עטופים בחמימות ים תיכונית נעימה.
מסעדת ויצמן באשדוד מציעה בשרים בסגנון מרוקאי אותנטי. מסעדה כשרה בד"צ בהשגחת הרב מחפוד.
פועלת 24 שעות ביממה ומגישה מנות כשרות בהשראה ביתית, שמבוססות על שמן זית וחומרי גלם איכותיים.
מסעדה שמגישה אוכל מזרח אירופאי. בתפריט אפשר למצוא סלטים, תבשילים, מרקים ועוד
גלידריה איטלקית באשדוד. מציעה מגוון עשיר של גלידות ביניהן גלידות ללא סוכר וללא שומן, סורבה, קרפים, סוגים שונים של וופל בלגי, פרישייקים ועוד.
קפה קונדיטוריה מוקפד ואיכותי, חוויה של טעמים וריחות באווירה ביתית
זמן אמיתי הוא בית הספר לברמנים הגדול בישראל. ניתן להגיע לסדנאות אלכוהול בהרשמה ליחידים, להזמין סדנא כהפעלה למסיבת רווקות/ים, ערבי גיבוש לחברות, ימי הולדת ועוד. הסדנאות מגוונות וכוללות סדנת אלכוהול, סדנת בירה, ערב וויסקי איכותי, סדנת יין, ועוד.
מסעדת אוכל ביתי, איכותי וטעים.
בחווה גדל עדר עיזים אורגני, ומשמעות הדבר היא שהעיזים רועות כל השנה במרעה טבעי. מהחלב של העיזים הללו מייצרים במקום יוגורט עיזים ומבחר גבינות. כמו כן מגישים כאן ארוחת בוקר, ניתן לערוך סיור בדיר העיזים ויש אפשרות לערוך פיקניק בשטח החווה עם המוצרים שנמכרים בחנות שצמודה לדיר.
רוב הסיכויים שאתם מכירים את הגבינות המשובחות של חוות קורנמל, ממעדניות רבות ברחבי הארץ. אבל התוצרת של חוות הבודדים הזו, דרומית לצומת טללים, אינה מסתכמת רק בגבינות. ענת ודניאל קורנמל, שעלו לקרקע ב,1997- פתחו פה גם מסעדה קטנה ונעימה, שתפריטה מבוסס על גבינות העיזים.
חומוסיה בערבה. חומוס המוגש עם פיתות תימניות ומגוון רחב של תוספנות. מתאים לצמחונים וטבעונים
בדרך לאילת תמצאו את חומוסטופ - בתפריט של חומוס טופ: חומוס חברוני חם עם מוון תוספות, מסבחה עשירה, פול, קינוחים מרקים נהדרים ופלאפל מיוחד (מתכון סודי!) יושבים צמוד לתחנת הדלק "סונול".
מסעדת חוף ממן נמצאת על חוף פרטי השייך למלון הים האדום אילת. המסעדה מציעה מגוון גדול של דגים טריים על הגריל, נישנושים, שייקים ומבחר משקאות מרעננים. בסופי שבוע תוכלו ליהנות ממוסיקת ריקודים, מיטב אמני הזמר הים תיכוני, ערבי קריוקי ושירה בציבור ועוד.