ב"בורקס חם", או שיש שיגידו "החצ'פורי האורגינל בצור שלום", תמצאו מאפה בצק מדהים, מדושן חמאה וגבינה, שנאפה בידיה של בני משפחה מרוקאית-גיאורגית, שמדי יום לפנות בוקר לשים בצק וממלאים אותו בגבינה גיאורגית, בתרד, בתפוחי אדמה או במחית שעועית אדומה!
על המטבח מנצח השף אורי נתנזון, שבמשך 7 שנים שימש כסו שף של מסעדת השף היוקרתית במלון הספא יערות הכרמל. תפריט המסעדה מגוון ועשיר, וכל אחד יוכל למצוא את עצמו: ארוחות בוקר עשירות, פיצות, כריכים וטוסטים מושקעים, פסטות טריות, דגים, סלטים וקינוחים. גם לנמנעים מגלוטן ניתן פה מענה, עם שפע של מנות נטולות גלוטן.