בחווה מתקיימים זה בצד זה, יקב בוטיק עין נשוט, מגבנה מחלב עיזים "נועם" ומסעדה. בחווה מקיימים סיורים וסדנאות למבוגרים, נוער וילדים, בהכנת לחם, שמן זית, יין וגבינות. במסעדה שבחווה יש 60 מקומות ועוד 60 מקומות בגנים הפורחים לימות הקיץ. בסיס החומרים מורכבים מתוצרים שמגדלים בחווה, יין, גבינות, תבלינים , ירקות (בחלק מהשנה), לחם, ריבות וכו'.
אנו במחלבת בארי מייצרים גבינות בוטיק בעבודת יד ושיטות מסורתיות. הגבינות שלנו עשויות חלב בקר מלא עשיר ואיכותי, המגיע מרפת בנגב הצפון מערבי.