קיטטרינג לאירעים, חגים ושבתות - האוכל של שוק האוכל ביתי אמיתי, טרי, טעים ואיכותי.
באנאפה הוא בית קפה וקונדיטוריה חלבית כשרה. המקום קיים כבר שנים רבות ומנוהל על ידי השפית, נורית רן. בבאנאפה מבחר קרואסונים פריכים, מאפים ביתיים בסגנון צרפתי, שוקולדים ועוגות איכותיות ומבחר נרחב של מתוקים ומלוחים, שכולם מעשי ידה. האווירה בבאנאפה נעימה ומשפחתית, ניתן לשבת או לקחת הביתה מאפים, עוגות, דגים, קישים, דגים ועוד, או להזמין לאירועים. בקיץ ניתן לערוך אירועים עד 120 איש בתוך בית הקפה ובמרפסת הגדולה. בחורף ניתן לקיים אירועים בפנים עד 40 איש.
רשת הפרומז׳רי המובילה והמתמחה בארץ ממתינה לכם גם בקניון רחובות, עם במגוון של 1,000 גבינות, דליקטסים ויינות איכות, כריכים בהרכבה אישית ושירות מקצועי ואישי הכולל משלוחים עד הבית!
אפים מיוחדים ואיכותיים כולל מגוון רחב של חלות, לחמים מיוחדים: לחמי שאור, 100% חיטה מלאה, שיפון; בורקסים ופיתות – הכל טרי ונאפה במקום מדי יום.
קייטרינג ערוסי הוא קייטרינג למרק תימני, המציע גם מנות נוספות המיועדות לאירועים שונים- אזכרות, שמחות למיניהן, טקסי חינה, הכנסות ספרי תורה, חנוכות בית ואירועים אחרים שרוצים להוסיף להם ניחוח אותנטי, מעניין ומיוחד. בנוסף מציע ערוסי תבשילים מגוונים, בשרים, סלטים ותוספות. קייטרינג ערוסי ידאג לכך שהאירוע שלכם יהיה מוצלח ביותר, שתוכלו ליהנות ממנו ולהסיר דאגה מלבכם. האוכל של ערוסי מגיע חם, עם טרמופורטים השומרים על חומו, קומקומים למזיגה מהירה לצלחות, מגשים, כלים חד פעמיים ועוד.
קייטרינג בשרי מציע מגוון מגשי אירוח עם בשרים עסיסיים, דגים טריים לאירוח בלתי מתפשר.
קייטרינג בניחוח תימני מבחר תבשילים במבחר טעמים.