המטבח בעיקרו ים-תיכוני ואיטלקי, מתבסס על חומרי גלם טריים ומקומיים (הדגים למשל, מגיעים מנמל עכו הסמוך) ותפריט ההרצה תמצאו, לפחות לעת עתה, דגש מיוחד על פסטות בעבודת יד
מסעדת השף, מיכאל גרטופסקי, בו מוגש אוכל בהתאם לעונות השנה אשר מתבסס על תוצרת מקומית, תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים בלבד.
קוצ'ינלה היא מסעדת שף הממוקמת במשק חקלאי וביתי ונהנית מכל מה שיש למשק להציע - תבלינים וירקות הגדלים בגינת הבית ומוסיפים טריות לכל מנה. מנות המסעדה מושפעות מהמטבח האיטלקי והצרפתי ובשילוב שירות אישי ונעים מובטחת לסועד הנאה ייחודית.