מקום חדש שנפתח היום להרצה ויתמקד באוכל מהיר שיוגש בפיתה מיוחדת שפיתח השף אבי לוי מבצק חלה או בגרסת סינייה, במחבת.
"קיטשן סטיישן" היא תחנת מטבח המציעה תפריט שמבוסס על מנות ממטבחים ברחבי העולם בדגש על חופי הים התיכון.
לצד השפע הגסטרונומי המוצע במקום, פתח השף ניר צוק חומוסייה קטנה ומטריפה, המגישה חומוס בשיטה עתיקה שהייתה נהוגה בחמאמים של ירושלים בימים עברו.
Pincho מציג תפריט טאפאסים ייחודי, מגוון ואיכותי, המותאם לקהל הירושלמי לכן מנות הטאפאס גדולות יותר מהמקור. בPincho שילוב טעמים מהמטבח הספרדי, עם השראות מגוונות מהמטבח האירופאי.
לראשונה בישראל: מנות צמחוניות טבעוניות חמות הנעשות במקום ועוד מגוון פריטי מזון מהיר ושתייה קלה וחמה בכשרות מהדרין ב – 5 שקלים בלבד. מסעדת פשוט טעים, יוזמה קולינרית חברתית בתחנה המרכזית בירושלים.
Staion 9 היא המזללה האסייתית הראשונה בירושלים. המסעדה מביאה שילוב של טעמי רחוב מהמזרח במטבח מודרני ומעוצבת בסטייל תל אביבי-ברלינאי.