"אל מיג'אנה" היא מסעדת שף שמשלבת אוכל מזרחי ופירות ים עם תפריט שמשתנה מדי יום
דנטה, מסעדה חדשה בבעלות ג'ורג' שוקחה, ממוקמת בין כיכר המעיין לכנסיית הבשורה בנצרת, מגישה בשרים משובחים לצד קינוחים טעימים תוצרת בית.
במבנה ארכיטקטוני עתיק ומרתק ביופיו, בין קשתות, חלונות ענק וחללים נושמים, משלבת מרי אבו ג’אבר אוכל ערבי אותנטי בנגיעות מקוריות מהמטבח העולמי. במסעדה- גלריה- “סודפה”- השעון עוצר מלכת והאורחים נהנים ממיזוג תרבויות, מאוכל טוב ומאמנות מקומית באווירה אגדית של המאה ה-19.
העיצוב של מסעדת 'קסטנה' מתבסס על הסגנון העתיק של הבניין עם קשתות מרהיבות וחלל חם ונעים. תפריט המסעדה מכיל מגוון מנות ים תיכוניות: החל ממעדנים מקומיים, בשרים איכותיים, פירות ים טריים ועד למאכלים איטלקיים. המסעדה מכילה בין 80-100 מקומות ישיבה, מתאימה במיוחד לפגישות וניתן לקיים בה גם אירועים מכל הסוגים, החל מאירועי חברה ועד לאירועים רומנטיים ואינטימיים.
מסעדת בורגר בסגנון מודרני וצעיר בלב כיכר המעין, המציעה ללקוחותיה מגוון רחב של בשרים ואלכוהול
מסעדה הממוקמת בנצרת ובתפריט ניתן למצוא מנות מהמטבח הערבי האותנטי והעכשווי. בנוסף, בתפריט ניתן למצוא גם פיצות