לנוכח ההנחיות החדשות של הממשלה ומשרד הבריאות, מסעדת השף הכשרה MeatKitchen (מיט קיטצ'ן), שנפתחה במשכנה החדש בנמל תל-אביב לפני כחודשיים, משיקה לראשונה שירות משלוחים וטייק אווי. בהזמנה טלפונית ישירות מהמסעדה (03-5364755 שלוחה 1) – אין מינימום הזמנה ואין דמי משלוח.
שירות המשלוחים של "מיט קיטצ'ן" יציע את תפריט העסקיות לאורך כל היום (מנה ראשונה במחיר המנה העיקרית) – משעה 12:00 עד השעה 22:00 ויגיע לערים: תל-אביב, רמת-גן וגבעתיים. ניתן להזמין שליחות גם דרך אפליקציות "תן ביס" ו-"WOLT", בהתאם לתנאי החברות.
בין המנות הראשונות בתפריט העסקיות המוצע במשלוחים:
פורטבלו וארטישוק קונפי- קרם ארטישוק ירושלמי, ביצת שניצל, שרי ערומות, ויניגרט צלפים, אגוזי מלך, שמן כמהין
פולנטה רכה מתירס טרי- פטריות מוקפצות ביין לבן, טימין וכמהין, אגוזי מלך, ערמונים וצ'יפס בזיליקום
קרפצ'יו פילה בקר- קרם שום מעושן וכמהין, קוויאר בלסמי, שאלוט, עלים ארומטיים ושמן כמהין (תוספת 15 ₪)
טרטר פילה בקר- קרם שום שחור, בצל סגול, פטרוזיליה, שקדים קלויים, קוויאר בלסמי, ויניגרט צלפים (תוספת 15 ₪)
בין המנות העיקריות בתפריט העסקיות המוצע במשלוחים:
שניצל- מוגש עם תוספת לבחירה (סלט עלים / צ'יפס) – 81 ₪
מסאחן- חזה עוף במרינדת סומק ולימון, בצל מקרמל, צנוברים, פטרוזיליה, טחינה לימונית – 89 ₪
רביולי עגבניות שרופות- לה חציל, רוטב שום לימוני, תרד, עגבניות שרי ערומות, אבקת טאסוס, צנוברים וצ'יפס זעתר – 89 ₪
פילה סלמון- ניוקי פטריות, קונפי ארטישוק ירושלמי, תרד טורקי, קציפת שום קונפי – 99 ₪
אנטרקוט- ירקות שרופים בגריל ותוספת לבחירה (סלט עלים / צ'יפס), צ'ימיצ'ורי, 250/300 גרם – 109 ₪ / 139 ₪
מיט קיטצ'ן כשר
יוסף יוקתיאל 4, ביתן 27 נמל תל-אביב (סמוך ל"טראסק"), תל אביב