לאחר 8 שנים (!) בהן היא נחשבת למקום החם בשדרות רוטשילד, אותו פוקדים מדי ערב הפודיז והבליינים התל-אביביים, מסעדת "קפה אירופה" של השף המוערך שרון כהן נפתחת לראשונה גם בשעות הצהריים. השף בפועל של המסעדה, ליאור הדס, משיק תפריט צהריים חדש שיוגש בימים ראשון-חמישי החל מהשעה 12:00. התפריט מאפשר "לפתוח שולחן" בסגנון הייחודי ל"קפה אירופה" גם בצהרי היום. ניתן להזמין מתפריט הצהריים מנות נפרדות או כחלק מארוחה עסקית.
תפריט העסקיות מציע ארוחת צהריים הכוללת פוקאצ'ה, מנה ראשונה ועיקרית במחיר העיקרית (52-109 ש"ח) וכולל כמה ממנות הדגל של "קפה אירופה", כמו: מנת שרימפס קלמרי הדרים (59 ש"ח), מנת פיתות עם מעורב דגים (59 ש"ח) או מנת שיפוד הלוקוס עם סלט חם ופיקנטי של תירס ועשבי תיבול (109 ש"ח).
בנוסף, שף ליאור הדס הרכיב מנות חדשות בתפריט הצהריים, וביניהן:
ראשונות
סלט קישואים רענן- אגוזים, לאבנה וירוקים (24 ש"ח)
סשימי סלמון אננס- אננס טרי, בצל, צ'ילי ויוזו (32 ש"ח. בעסקית: 8+ ש"ח)
טרטר בקר על דף אורז קריספי- בצל סגול, סלרי ואיולי (42 ש"ח. בעסקית: 12+ ש"ח)
עיקריות
קיסר שרימפס- לבבות חסה, פרמז'ן ואנשובי (52 ש"ח | 89 ש"ח)
פפרדלה ירוקים- זוקיני, אספרגוס, שעועית ותרד (62 ש"ח)
ניסואז אירופה- טונה טרייה צרובה, אנשובי, ביצה רכה ועלים ירוקים (72 ש"ח)
סטייק פרגית (76 ש"ח)
פסטה פירות ים- שרימפס, קלמרי, מולים, ברוטב חמאת עגבניות (89 ש"ח)
סינטה של חוות צוק – תוספת לבחירה (בטטה בגריל/תפו"א מדורה/ירוקים) (109 ש"ח)
המשקאות המוצעים בתפריט:
גזוז (10 ש"ח)
בירה מהחבית (18 ש"ח)
כוס לבן- לה שאטו, סנסר, צרפת (28 ש"ח)
כוס אדום- פינו נואר, בורגון, צרפת (28 ש"ח)
כוס רוזה- קוט דה רון (28 ש"ח)
גרין ג'ין- ג'ין, מלפפונים, לימון ודבש (32 ש"ח)
ג'סמין- ג'ין, לימון ופסיפלורה (32 ש"ח)
דקירי- בקארדי נגרו, סוכר ולימון (32 ש"ח)
קפה אירופה
רוטשילד 9, תל אביב