רשת בתי הקפה והמעדניות "לחם ארז" משיקה תפריט המבוסס על חומרי גלם ממשקי ארצנו. התפריט החדש נוצר על-ידי השף צביקה בסרמן ומציע מנות המבוססות על תוצרת מקומית איכותית. רב המנות שבתפריט מוגשות עם הלחם המפורסם של לחם ארז, מוצר הדגל של של הרשת המיוצר בעבודת יד. בתפריט החדש ניתן ליהנות מכריכים מיוחדים, כל כריך יורכב מסוג לחם טרי אחר בהמלצת השף, ברוסקטות, פוקצ'ות, סלטים המוגשים עם לחמים שונים ועוד.
המטבח בלחם ארז מבוסס על שפע של ירקות, פירות, עשבי תיבול טריים, גבינות איכות ממשקי הארץ וריבות ביתיות.
בין המנות הבולטות בתפריט:
ברוסקטת משק ישראלי ברוסקטה מלחם מחמצת, ממרח צ'ימיצ'ורי, סלט עגבניות פיקנטי, גבינה בולגרית מתובלת בשמן זית, זעתר וביצה מגורדת, בליווי טחינה ירוקה.
פוקאצ'ה גלילית פוקאצ'ה בשמן זית וזעתר אפויה בטאבון, לבבות חצילים קלויים, גבינת לאבנה, זיתי ארז, סלסת עגבניות פיקנטית וממרח לימונים כבושים.
פסטת ירקות צרובים וגבינות עיזים פסטה פפרדלה עם פלפל קלוי, בשר חצילים, פטריות, בטטה, בצל ירוק, בזיליקום טרי, שום קונפי, קרם פלפלים וגבינת עיזים.
קראנצ'י סלמון פילה סלמון במרינדת ריבת בצל, בציפוי קראסט ג'עלה, לצד תבשיל קינואה עשיר.
סברינה ארז סטייל עוגת סברינה, קרם מסקרפונה ורוטב דולצ'ה פירות יער.
התפריט החדש של "לחם ארז" יוצע בסניפים הבאים: הרצליה- הנדיב, חדרה, כפר סבא, מודיעין- רעות, נהריה, קריית ביאליק וראש העין. *תפריט מצומצם יוגש בסניפים: אפקה- ת"א וקריית מוצקין.
לחם ארז
ברקת 3, הרצליה פיתוח