מסעדת הבשרים, הכשרה והידועה בהשגחת הרבנות רמת הגולן זיגל, ששוכנת בכפר האמנים הפסטורלי אניעם שברמת הגולן שמציעה חווית בשרים לכל המשפחה ולכל כיס משיקה תפריט חדש המתבסס על טהרת נתחי פרימיום משובחים שיושנו ויעושנו במעשנה המיוחדת במסעדה.
את המסעדה הקים השף רותם צרפתי, שהינו בוגר מכללת רימונים טבריה (סוג 5), ובעל 12 שנות ניסיון וותק בענף המסעדנות ומתמחה ביישון ועישון בשרים במעשנה. מסעדת זיגל נכנסת גם לתחום אירועי הבוטיק על טהרת הבשרים המעושנים בשטח ובמסעדה, ותערוך מגוון סדנאות בשר גם בשטח, כמו: עישון בשר, הכנת שרקוטרי, פויקה, צליית בשר ועוד.
גולת הכותרת של המסעדה היא מגוון נתחי הבשרים האיכותיים שנבחרו בקפידה המגיעים בחלקם גם משטחי מרעה מהגולן.
בתפריט החדש יושם דגש על נתחי פרימיום: אסאדו, פריים ריב, נתח קצבים אנטריקוט אנגוס, ספריבס טלה ובריסקט שיושנו ויעושנו בשבבי עץ אלון מחביות יין של יקב רמת הגולן במעשנה שנבנתה במיוחד למסעדה, אליהם יתווספו מנות ראשונות וסלטים חדשות על טהרת הבשרים. למעשנת הבשר נוסף גם רוטיסרי חדש שיכין עופות עסיסיים בגריל.
התפריט החדש כולל ראשונות ביניהן: חציל סינייה-מוגש על לאפה עם בשר טחון, שמן זית, טחינה ונגיעות מטבל עגבניות (51 ₪ ); סלט נילס – עגבניות, חזה אווז מעושן, עשבי תיבול ובצל (55 ₪); שרקוטרייה – מחבת נקניקיות הבית בעישון קל עם כרוב כבוש (55 ₪) בגזרת הכריכים: כריך בריסקט- חזה בקר בעישון ארוך, מוגש בלחם הבית עם חרדל דיז'ון איכותי, איולי שום וירקות טריים (55 ₪); סלופי ג'ו – בשר מפורר עם לימון כבוש, גמבה, ורוטב ברביקיו (55 ₪); בין העיקריות: נתחי פרגית בסיידר תפוחים (72 ₪); סטייק אנטריקוט מיושן במקום (119 ₪); אסאדו מהמעשנה – נתח אסאדו עסיסי, שומני ומעושן בשבבי עץ אלון (94 ₪); ספריבס טלה בזיגוג סיידר תפוחים (103 ₪); נתח קצבים (129 ₪); פלטת זיגל מיקס – נקניקיות צ'וריסוס, פרגית, אנטריקוט ואסאדו (229 ₪) .