שזיפים ביין, ריקוטה וצימוקים או מרציפן? רגע לפני המסכות והרעשנים, רשת "קונדיטוריית שמו" של השף-קונדיטור המוערך, מיקי שמו, משיקה קולקציית אוזני המן עם מגוון מילויים, כדוגמת גבינת ריקוטה וצימוקים, שזיפים ביין, מרציפן ושוקולד, לצד בצקים שונים העוטפים את אוזני ההמן - בצק פריך או בצק שמרים.
הקולקציה של שמו מציעה גם את אוזני המן המסורתיות במילוי פרג, אגוזים או תמר מג'הול, ואף מציעה השנה אוזני המן מבצק פריך ללא סוכר במילוי פרג או אגוזים.
בכדי להעשיר את משלוח המנות עם עוגיות נוסטלגיות "בטעם של פעם", קולקציית פורים של "קונדיטוריית שמו" כוללת גם עוגיות מעמול עם אגוזים / תמרים, ועוגיות רחת-לקום לבנוניות מסורתיות, העשויות מבצק פריך על בסיס שמנת.
בין המוצרים המוצעים בקולקציית פורים של הקונדיטוריה:
אוזני המן מבצק פריך במילויים שונים – שזיפים ביין / מרציפן / תמר מג'הול / פרג / אגוזים / שוקולד (קופסאות במשקל 350 גרם: 39 ש"ח לקופסא)
אוזני המן מבצק פריך ללא סוכר – מילוי פרג או אגוזים (קופסאות במשקל 350 גרם: 39 ש"ח לקופסא)
אוזני המן מבצק שמרים – מילוי פרג / ריקוטה וצימוקים / אגוזים (5 ש"ח ליחידה)
עוגיות מעמול (קופסאות במשקל 400 גרם: 39 ש"ח לקופסא)
עוגיות רחת לקום (קופסאות במשקל 400 גרם: 35 ש"ח לקופסא)
שמו כשר
טאגור 30, רמת אביב, תל אביב