חמישי, 14 ביולי, בשעה 20:00
מסעדת "מרינדו עין גב", מזמינה אניני טעם, חובבי בשר ויין ואת הקהל הרחב, לערב פליאו בשרי במיוחד והרצאה של איילת ניר - "מי יודע פליאו ולמה".
מזון פליאוליתי נחשב כבר מזמן לטרנד עולמי בתחום התזונה, שמטרתו להתחקות אחר אורח החיים של אבותינו הקדומים מבחינה תזונתית ופיזית לטובת בריאותנו.
תפריט ארוחת פליאו:
מנות ראשונות- טרטר שייטל צלפים וטפנד מגולגלת, נקניקיית טלה ביתית וסלט ירוק.
עיקריות- מחבת בשרים לוהטת- קבב טלה צנובר נענע, ספריבס טלה, אסאדו עגל, סטייק אנטריקוט, שיפוד שומן טלה בתוספת ירקות מהגריל ובטטה מדורה
לקינוח: סלט פירות עם קצפת
איילת ניר, מנהלת תחום אנדוקרינולוגיה פדיאטרית בחברת תרופות, הינה חלק מפאנל האדמיניות של קבוצת הפייסבוק הגדולה והפעילה בארץ - "פליאו, סוד ההרזייה של הטבע",
עם מאות סיפורי הצלחה מרגשים.
למשתתפים בארוחה תינתן הנחה של 7% בקצביה ביום האירוע.
הטבה לחברות קבוצת הפייסבוק - "פליאו סוד ההרזיה של הטבע" הנרשמות לארוחה.
מחיר הארוחה- 189 ₪ לסועד (כולל יין).
מספר המקומות מוגבל. יש להזמין מקום מראש.
מרינדו עין גב
מול הכניסה לקיבוץ עין גב, עין גב