"מרינדו אחד העם" בתל אביב, מזמין אניני טעם, חובבי בשר ויין ואת הקהל הרחב, לערב פליאו בשרי במיוחד והרצאה של איילת ניר - מי יודע פליאו ולמה?
מזון פליאוליתי נחשב כבר מזמן לטרנד עולמי בתחום התזונה, שמטרתו להתחקות אחר אורח החיים של אבותינו הקדומים מבחינה תזונתית ופיזית לטובת בריאותנו.
חמישי, 25 בפברואר, בשעה 20:00
מחיר הארוחה- 169 ₪ לסועד (כולל יין)
תפריט ארוחת פליאו:
מנות ראשונות- טרטר שייטל צלפים וטפנד מגולגלת, נקניקיית טלה ביתית וסלט ירוק.
עיקריות- מחבת בשרים לוהטת- קבב טלה צנובר נענע, ספריבס טלה, אסאדו עגל, סטייק אנטריקוט, שיפוד שומן טלה בתוספת ירקות מהגריל ובטטה מדורה, לקינוח: סלט פירות עם קצפת.
איילת ניר, מנהלת תחום אנדוקרינולוגיה פדיאטרית בחברת תרופות, הינה חלק מפאנל האדמיניות של קבוצת הפייסבוק הגדולה והפעילה בארץ - "פליאו, סוד ההרזייה של הטבע", עם מאות סיפורי הצלחה מרגשים.
למשתתפים בארוחה תינתן הנחה של 7% בקצביה ביום האירוע.
הטבה לחברות קבוצת הפייסבוק - "פליאו סוד ההרזיה של הטבע" הנרשמות לארוחה.
מרינדו
אחד העם 58, תל אביב