Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > ימי שני קולינאריים בירושלים

ימי שני קולינאריים בירושלים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
סדרת אירועי 'שאון חורף' ביוזמת רשות הצעירים בעיריית ירושלים חוזרת לרחובות ירושלים בפעם החמישית!
במסגרת שאון חורף יתקיימו אירועי אוכל וקולינריה ברחובות העיר ירושלים:

08.02.2016 מתחם שושן: 
• :Street Food Party  ללילה אחד הגדה השמאלית של רחוב ינאי תהפוך לחוויה עירונית, לילית, טעימה ומסעירה. משבע ועד חצות אתם מוזמנים ליהנות ממרחב שכולו אוכל בין לאומי באווירה ירושלמית, עם דוכני אוכל בשלל צבעים וטעמים. מה בתוכנית? ב'בירתנו' בישלו במיוחד לשאון חורף, בירה במהדורה חד פעמית; מאפים ומרק תרד אגדי ב'קפה שבע'; טעימה מהמטבח הברזילאי ב'עץ קפה'; R&R Deli מכינים למבקרים מטעמים ברלינאים עם שלל נקניקים, דליקטסים, נקניקיות שוקרוט ודולמה; ה'שרגא קפה' מציעים אוכל טבעוני עם  FingerFood ומהדורה מיוחדת של סנדוויצ'ים צבעוניים (טבעונים) ובנוסף יארחו חברים שיגישו מנות ממטבחי העולם: פירושקי מהמטבח הרוסי, כנאפה מהמטבח הערבי ומרק ראמן מהמטבח האסייתי ;. איפה? רחוב ינאי מתי? 19:00-23:00

15.02.2016 מתחם נחלת שבע:
• הרצאה על טבעונות וחיות אחרות של אורי שביט בחומוס אליהו: אורי שביט, ממובילות הקולינריה הטבעונית בישראל, תספר על המהפך האישי שעברה ממבקרת מסעדות גרגרנית לטבעונית מוחלטת, ועל הדרך שעשה עולם הקולינריה הישראלי מהתעלמות כמעט מוחלטת לחיבוק של המטבח הטבעוני על שפע גווניו, וזאת בתוך ארבע שנים בלבד. כך תחשוף את היכולת של כל אחד מאתנו לשנות את העולם דרך הצלחת.  אורי שביט היא עיתונאית אוכל, מנחת סדנאות בישול, יועצת קולינארית, מסעדנית ומרצה בנושא טבעונות וקולינריה ברחבי הארץ והעולם. אורי היא בעלת בלוג האוכל המצליח "טבעוניות נהנות יותר" המתפרסם למעלה מארבע שנים גם באתר YNET ונבחר שנתיים ברציפות לבלוג האוכל הטוב ביותר של השנה על ידי מגזין טיים אאוט | איפה? רחוב שמאי 12 מתי? 20:00
• סדנת אוכל נא ב Blue Hall Music: השף אלכס פלטינסקי, יעביר סדנת אוכל נא על טהרת הדגים. המבקרים מוזמנים ללמוד על סביצ'ה, טרטר וסשימי, מה ההבדלים, איך לבחור את הדג, איך לטפל, לחתוך, לתבל ואיזה תוספות מתאימות? הסדנא בהרשמה מראש ובמחיר מיוחד לכבוד שאון חורף, רק 30 ₪ לאדם, בהרשמה מראש:  02-625-6488| איפה? רחוב סולומון 12 מתי? 19:00
 
 
22.02.2016 מתחם הלל:
• מטעמי שאון חורף בהלל: המסעדות והמזנונים של רחוב הלל יציעו למבקרים לכבוד הפסטיבל, מנות ומטעמים מיוחדים בגרסת שאון חורף | איפה?  רחוב הלל מתי? 19:00-23:00
• סדנת הכנת פיצה נפוליטנית: שף הפוקצ'ה ילמד להכין פיצה נפוליטנית אסלית, משלב הכנת הבצק, רוטב העגבניות והתוספות. השתתפות בסדנא בחינם, מספר המקומות מוגבל | איפה? רחוב רבי עקיבא 4 מתי? 20:00 – 21:00
ערב טעימות וויסקי: בואו ללמוד מה זה וויסקי, מה ההבדל בין סינגל מאלט, לבלנדד, תטעמו סוגים שונים ומותגים שונים של וויסקי. חושבים שאתם מכירים וויסקי? כדאי שתחשבו שוב. איפה? שמאי 4 מתי? בין השעות 19:00-24:00 בהרשמה מראש, עלות: 40 ₪ למשתתף. 052-8365323
סדנת רקיחת קוקטיילים: גטסבי בר הקוקטיילים הראשון בירושלים מזמין להיכנס לעולם הקוקטיילים. כפיר בכר, בכיר הברמנים הירושלמים ואחד הברמנים הטובים בארץ ילמד טכניקות שקשוק, ערבוב, עישון ואפילו הדלקת נוזל באש. איפה? הלל 18 מתי? 19:30 בהרשמה מראש, עלות: 30 ₪ למשתתף
 
האירועים יתרכזו בכל יום שני במתחם אחר:
8.2.2016 – מתחם רחוב שושן 15.2.2016 – מתחם רח' הלל, 22.2.2016 מתחם נחלת שבעה
 וב-29.2.2016 ברח' עזה.