Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > תפריט חורף מחמם במסעדת הבוקרים הכשרה

תפריט חורף מחמם במסעדת הבוקרים הכשרה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
במסעדת הבוקרים הכשרה, המתמחה בבשרים משובחים מעדרי הבקר הגדלים ברמת הגולן וממוקמת בקיבוץ מרום גולן 1,000 מ' מעל פני הים! מתכוננים לעונה הקרה ומשיקים תפריט חורף חדש ומחמם בניצוחו של שף המסעדה החדש יפתח צפריר. 
 
המסעדה בניהולו של אריק גולנדסקי חבר הקיבוץ, שהתמחה בתחום המזון בבוסטון ופרובידנס רוד אילנד, עברה לאחרונה שיפוץ ושדרוג ועוצבה מחדש, תוך שמירה על אווירת הבוקרים המייחדת את המקום ומציעה בימים אלה תפריט בשרי כשר ומגוון בניצוחו של שף יפתח צפריר, לצד יינות משובחים ובירות מקומיות. 
 
תפריט החורף החדש כולל מבחר קדרות בשר, בשרים מעושנים, מרקים מגוונים, מנות בשריות עם תוספות חמות, מנות צמחוניות ועוד.
בין המנות:
קרפצ'יו סינטה- פרוסות סינטה דקיקות, עם נגיעות שמן זית ובלסמי מצומצם, מלח ים אטלנטי וצ'אטני תפוחי עץ, טלה וולינגטון- נתחי טלה צלויים עם בצל ופטריות מוקפצות במעטפת בצק פלונדר, 
סביצ'ה בוקרים- דג ים טרי, ירקות קלויים, אבוקדו, שמן זית, מיץ לימון, צ'ילי ומלח אטלנטי, מבחר קדרות בבישול איטי: קדרת עגל חלב, קדרת לחי עגל, קדרת בקר טחון ועוד. סטייק אנטריקוט- נתח עסיסי עם מלח ים אטלנטי, מח עצם רוטב פלפלת ורוטב חרדל, צלע עגל חלב עם מלח ים אטלנטי, מח עצם, רוטב פלפלת ורוטב חרדל,
אסאדו- ספייריבס בקר בצלייה איטית עם מלח ים אטלנטי בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי, שוק אווז מעושן על שבבי עץ דובדבן  ברוטב צ'אטני חריף מתוק,
נקניקיות צ'וריסוס בעישון עדין ועוד.
מנות צמחוניות- קציצות דלעת וקשיו בקרם קוקוס על מצע אורז, ניוקי פרימוורה- בליווי ירקות קלויים בשמן זית, קישים ומנות דגים.
לקטנטנים ישנן כמובן מנות ילדים הכוללת מנה עיקרית לבחירה (שניצל ביתי, חזה עוף בגריל, המבורגר תוצרת בית, פרגיות ברביקיו ועוד), צ'יפס, ירקות טריים ושתיה קלה.
קינוחים- פאי התפוחים של תקווה שנעשה מתפוחים הגדלים במטעי הקיבוץ,  פונדנט שוקולד, קראנץ' פרלינה - מוס שוקולד ואגוזים, קראמבל תפוחים ועוד.
 
המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות והמועצה הדתית רמת-הגולן ברשות הרב ישי סמואל.
בשישי בערב מציעים במסעדת הבוקרים בופה במתכונת שבת (תבשילי בשר וקדירות בחימום איטי על פלטות).
 

הבוקרים
קיבוץ מרום גולן, מרום גולן