Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > ערב שפים מיוחד במסעדת זיגל

ערב שפים מיוחד במסעדת זיגל


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
כשהחורף בעיצומו זהו בדיוק הזמן לעלות לרמת הגולן. האוויר נקי, הנוף משכר והאוכל מנחם. 
 
שף רותם צרפתי, השף והבעלים של מסעדת הבשרים הכשרה למהדרין, "זיגל", בכפר האמנים אניעם ברמת הגולן יארח את השף מושיקו אטיאס, שף המסעדה הכשרה למהדרין  "ויקטוריה", במלון הבוטיק "אירופה 1917" בטבריה, ויחד יבשלו תבשילי חורף מנחמים, קדירות מבשר מובחר מהגולן, וכול זאת בליווי יינות מסדרת "גמלא השמורה" המובחרים של יקב רמת הגולן. הערב יתקיים ביום שני, 28.12; בשעה: 20:30; מחיר לסועד: 185 ₪. ההזמנה מראש. 

תפריט הערב:
מתחממים עם: מרק  מרק ארטישוק ירושלמי עם גריסיני; מנות פתיחה: פרנה מרוקאית, טחינה בשני צבעים, ארנצ'יני- כדורי אורז ופטריות מטוגנים עם קרם חציל שרוף, פטה כבדי עוף ואווז עם ריבת דלעת, סלט רוסטביף מעושן, עלי רוקט שרי ובצל ירוק, וסלט פפאיה תאילנדי. בין לבין יוגש סורבה לצינון ורענון. מנות עיקריות: דניס אפוי על ריזוטו כמהין, קדרת טלה, ירקות שורש ולימון פרסי, צ'ילי קון קרנה, פרגית מעושנת, נזיד שעועית חורפי, אנטריקוט מוקפץ, על  קרם שורשים. לקינוח: מיקס קינוחים ותה צמחים.