רגע לפני שהחורף יגיע למחוזותינו במלוא הדרו, מסעדת pronto (פרונטו) משיקה תפריט חדש המותאם לעונה הקרה, פרי יצירתו של השף דיוויד פרנקל.
המנות החדשות בתפריט הורכבו על-ידי פרנקל בהשראת טיוליו למחוזות השונים בארץ המגף, תוך שימוש בחומרי גלם עונתיים, טריים ואיכותיים.
לצד מנות הדגל של פרונטו, תפריט הסתיו-חורף מציע מגוון מנות חדשות בקטגוריית הראשונות, העיקריות, הדגים והבשר, וביניהן:
קונסומה עוף בגריל קפלטי כבדי עוף ושמן צ'ילי (58 ש"ח)
קנלוני סרטנים עם קציפת ביסק וביצה (72 ש"ח)
טליאטלה שחור לבן עם פירות ים, ציר פרושוטו ואצות מקורמלות (119 ש"ח)
ספריבס מעושן עם בטטות סגולות, בצל ירוק מוחמץ וג'ל תפוחי עץ (125 ש"ח)
פאלדה טלה עם בצלים ממולאים בריזוטו צאן וקרם ארטישוק ירושלמי (129 ש"ח)