מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > תזונת הפָלֵיאוֹ - הטרנד העולמי והסוד הקדמוני

תזונת הפָלֵיאוֹ - הטרנד העולמי והסוד הקדמוני


מוקד הזמנת אירועים במסעדות
מזון פליאוליתי הינו טרנד עולמי כיום בתחום התזונה, שמטרתו להתחקות אחר אורח החיים של אבותינו הקדומים מבחינה תזונתית ופיזית לטובת בריאותנו.
 
מסעדת "מרינדו" בכניסה לקיבוץ עין גב, מזמינה אניני טעם, חובבי בשר ויין ואת הקהל הרחב, 
לחוויה יוצאת דופן - הרצאה של דעאל שלו, מחבר הספר "הסוד הקדמוני",
וארוחת פליאו, בה יוגשו שפע נתחי בשר טלה ובקר משובחים מלווים ביין.
 
חמישי, 26 בנובמבר, בשעה 20:00
מחיר הארוחה- 159 ₪ לסועד (כולל יין).
מספר המקומות מוגבל. יש להזמין מקום מראש.
 
תפריט ארוחת פליאו:
מנות ראשונות- טרטר שייטל, נקניקיית טלה מגולגלת על שוקרוט סלט ירקות.
עיקריות- אסאדו וירקות עם שורש, עצם מח, קבב צנובר נענע, אנטריקוט, ספריבס טלה, סטייק פרגית, שיפוד שומן טלה, בתוספת ירקות שורש או תפו"א, לקינוח: סלט פירות עם קצפת.
 
בהרצאה, לוקח הסופר שלו את המשתתפים למסע מרתק אל העבר, כדי להמשיך ממנו לעתיד בריא ומלא עוצמה, דרך סיפורים אישיים, הומור ושפע של מקורות מדעיים עדכניים.
ללמוד מהאנתרופולוגיה והארכיאולוגיה- מה נכון וראוי לבני האדם, כיצד טעות קטנה בהיסטוריה הפוליטית הפכה את העולם על ראשו והובילה את המערב כולו לחיים של עודף משקל ותחלואה מוגברת, כיצד ניתן לשבור את מעגל הקסמים ולצאת לדרך מתגמלת וחדשה, טעימה ובריאה. בהרצאתו, מאתגר שלו את הנחות היסוד של המשתתפים ומעביר חוויה מלמדת, מעשירה ובלתי נשכחת.
 
דעאל שלו, סופר וכותב הבלוג הפופולרי מר קדמוני (kadmoni.com), יזם הייטק ומנכ"ל חברת תוכנה, תושב הגליל התחתון. שלו חובב קריאה, בישול וקרוספיט, מרצה על התפתחות אישית ועיצוב סגנון חיים בעולם המודרני ומוביל קהילה המקדמת אורח חיים קדמוני בישראל.
 

מרינדו עין גב
מול הכניסה לקיבוץ עין גב, עין גב