Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > השף שגב משה משיק את מסעדת שגב KITCHEN GARDEN

השף שגב משה משיק את מסעדת שגב KITCHEN GARDEN


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

השף המוערך שגב משה משיק את מסעדת שגב KITCHEN GARDENבמתחם שרונים בהוד-השרון

לדברי השף שגב משה: "מאז ומתמיד הדברים העיקריים שמניעים אותי בעבודתי הם הרצון לחדש ולרגש בכל פעם מחדש, זאת לצד הענקת חווית אירוח יוצאת דופן לסועדים שלי. בהתאם לכך, נולד הקונספט החדש של 'קיטשן גארדן', מסעדה בקונספט ירוק עם חיבור לשפע הטרי והטוב שהטבע מעניק לנו. הסועדים יזכו לטעום מכל המנות הראשונות בתפריט, שיוגשו למרכז השולחן מיד לאחר הזמנת העיקרית".

בעקבות הצלחת מסעדת SEGEV ARTבהרצליה ומסעדות שגב אקספרס ברמת החייל ובראשון-לציון, לשף שגב משה נולדה מסעדת קונספט הראשונה מסוגה "שגב קיטשן גארדן", אחות צעירה לשגב אקספרס. המסעדה החדשה שוכנת בפינה ייחודית, פתוחה ומלאת ירק במתחם שרונים בהוד-השרון, כאשר ההשראה לקונספט החדשני שלה נבעה ממפגש שערך שגב לפני כשנתיים בארה"ב, עת התבקש לייעץ לקראת פתיחת מסעדה בפנמה בתוך שטחים נרחבים וירוקים. "על-אף שהפרויקט של חברי לא יצא לפועל בסופו של דבר, בזכות התהליך המעניין חקרתי את תחום הגידולים החקלאיים והבנתי שהיום ניתן לגדל לא מעט ירקות ועשבי תיבול 'indoor'. כך, ניתן למעשה לפתוח משתלה או חממה בחלל סגור עם קירות ותקרה", לדברי השף שגב משה.

בקונספט המודרני במסעדה החדשה, הסועדים יחשפו לתהליך הכנת המנה אשר מתחיל בקטיפת הירק ועשבי התיבול מהאדמה, ממשיך לאחר רגעים ספורים בהגעתם למחבת החשוף דרך המטבח הפתוח, ומסתיים בצלחות שלהם. בהתאם לכך, המסעדה עוצבה על-ידי המעצב ירון טל בהשראת משתלה וכוללת מגוון עשיר של עשבי תיבול שהארומה שלהם צובעת את חלל המסעדה ברעננות, ירקות טריים בשלל גוונים וצמחים נוספים מן הטבע.

המטרה העיקרית של "שגב קיטשן גארדן" היא להעניק לסועדיה חוויית אירוח יוצאת-דופן בשיטת הגשה פורצת-דרך, השאובה מההווי הישראלי השמח והתוסס, ומבוססת על ההגשה העממית והאהובה בתרבות הישראלית - שלל מנות ראשונות המונחות במרכז השולחן, כאשר במקום הפיתות והסלטים המסורתיים, יוגשו מנות גורמה יצירתיות בגובה העיניים שהורכבו על-ידי השף. על כן, לאחר הזמנת המנה העיקרית יוגשו למרכז השולחן 11 מנות ראשונות בנדיבות, טריות וססגוניות, ללא הזמנה וללא המתנה. כך, גם הסועדים שיצאו מהעבודה להפסקת צהריים או סועדים אחרים בעלי שגרת חיים עמוסה, יוכלו ליהנות מארוחה עשירה בקצב המתאים להם.

הקו הקולינארי שהשף שגב מוביל במסעדה החדשה מתכתב עם קונספט המשתלה בתפריט פיוז'ן עשיר שמטרתו להתאים לכל חך, עם למעלה מ-50 מנות שונות (ראשונות, עיקריות, מנות צמחוניות, מנות ללא גלוטן, מנות ילדים וקינוחים) המשלבות טעמים וניחוחות שונים מן העולם ומציגות חיבורים קולינאריים מעניינים בין מזרח למערב. כל המנות טומנות בחובן צמחי תבלין טריים מן המשתלה, כדוגמת:

v      מנות ראשונות המוגשות למרכז שולחן: סלט צמחי המשתלה * סביצ'ה דג עם פלפל אננס, ומלפפון * עציץ עלים וגרעיני דלעת * פטה כבד עם ריבת בצל ותאנים (11 מנות - 25 ש"ח לאדם ו-10 ש"ח לאדם בארוחה עסקית)

v      ירקות גינה אפויים בתנור לוהט ומוגשים לצד יוגורט כבשים (59 ש"ח)

v      סטייק חזה עוף עסיסי צלוי עם שמן זית ומלח גס, בתיבול צמחי תבלין קצוצים מהגינה שלנו עם שום, שמן זית ופלפלים אדומים (69 ש"ח)

v      סטייק סלמון בציפוי פריך המוגש עם סלט עלים תאילנדי (99 ש"ח)

v      עציץ תורכי – מלבי וניל, גרנולה, אגוזים וקינמון המוגשים עם רוטב תותים ולמון גראס (35 ש"ח)

שגב KITCHEN GARDEN

מתחם שרונים - הרקון 2, הוד השרון

 

שגב קיטשן גארדן (קיצ'ן גרדן)
הרקון 2, מתחם שרונים, הוד השרון