Skip Navigation Linksראשי > חדשות מבצעים ומבזקים מעולם המסעדות > מסעדת בויה בנמל תל אביב מתחדשת בתפריט קיץ

מסעדת בויה בנמל תל אביב מתחדשת בתפריט קיץ


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מסעדת בויה בנמל תל אביב משיקה תפריט ביסטרו ים תיכוני המציע מבחר עשיר של מנות פתיחה, עיקריות, ארוחות עסקיות, ארוחות בוקר בסופי שבוע ועוד.

המנות בתפריט הקיץ נאמנות לים התיכון והושם בהן דגש על טעמים של ביסטרו ים תיכוני.

 

מבחר מנות הפתיחה כולל:

פוקצ'ה מאזטים- שלושה מאזטים משתנים

כרובית וגפן-  פרחי כרובית, עלי גפן חלוטים, עגבניות צלויות, טחינה ויוגורט

חציל אדום –סלט עשבים, לימון כבוש, ביצה קשה ,טחינה וקולי עגבניות

סלט ירוק- בויניגרט אגוזים, צנונית, בצל סגול ועגבניות שרי

קרפצ'ו בקר- זרעי עגבניות, צנוניות ,צילי, אורוגולה ופרמז'ן

קלמרי קריספי- מוגש על אורוגולה ומיונז ציפוטלה

אייסברג- ברוטב קיסר, ארטישוק רומאי, זוקיני ופרמז'ן, אפשרות לתתוספות-  עוף/ בייקון

סלט בורגול ועדשים- ירקות גינה קצוצים ונענע

סלט שרימפס- עגבניות שרי, שעועית ירוקה, בצל סגול, צ'ילי, כוסברה ולימון

סלט שווארמה-  פרגית, פטרוזיליה, נענע, בצל סגול, סומק וטחינה

 

ברשימת המנות העיקריות מוצעים:

ספגטי פטריות- שמפיניון וירדן צלויות בציר פורצ'יניופרמז'ן

ספגטי פירות ים- עם עגבניות צלויות, תרד ושומר בציר יין לבן

ניוקי ירוק לבן- ניוקי בעבודת יד צפים ברוטב שמנת ותרד עם גבינת המאירי

חזה עוף סופרים- ברוטב ברנדי עם פטריות וקייל בתוספת פירה

המבורגר בויה- מוגש עם ציפס וירקות, אפשרות לתוספות- בצל מקורמל /בייקון  /גורגונזולה

ראמפ סטייק- ירקות מזוגגים, ברוטב בשר ופירה

אסאדו טלה- עם בצל ירוק, מג'דרה של בורגול ועדשים, עגבנייה, יוגורט נענע ופלפל חריף

לברק שלם- בתנור על ירקות צלויים

פילה מוסר ים- מג'דרת בורגול, יוגורט וסלסת עגבניות

 

ארוחות עסקיות מוגשות בבויה בימים א-ה בשעות 12:00-17:00  וכוללות פוקצה וסלט לבחירה במחיר העיקרית, וכוס יין הבית ב- 15 או כוס בירה ב-10 שקלים.

 

 במרכז המסעדה ממוקם בר מפואר ופעיל מאוד בשעות הערב, בו ניתן ליהנות מתפריט אלכוהול עשיר.

 

כתובת: רחוב יקותיאלי יוסף 4, האנגר 27 בצפון נמל תל אביב.

שעות פעילות: א-ה מ-12:00 עד הלקוח האחרון, ו-ש מ-8:30 עד הלקוח האחרון.

 

טלפון להזמנת שולחן:  03-5446166